Denumirea website-ului dvs

Estimated read time 2 min read

Primul pas în construirea unui proiect web este să găsești un nume de domeniu bun și să-l înregistrezi. La fel ca și pentru registrul personal, site-urile web (https://www.studio4web.com/) au nevoie și de o înregistrare care nu este altceva decât înregistrarea domeniului. Pentru ce este? Pentru a vă asigura că acel nume este unic și că concurenții dvs. nu îl folosesc incorect sau îl pot lua. Aceasta este o înregistrare care vă va identifica ca unic proprietar. 

Ce este înregistrarea unui domeniu? 

Înainte de a începe, să trecem prin elementele de bază, astfel încât să ne asigurăm că suntem bine aliniați și că nimic nu este lăsat la voia întâmplării. 

Dacă vrem să ne gândim la site-ul dvs. ca la o casă, numele domeniului dvs. va fi adresa sa completă cu un număr de casă.

Ce este un nume de domeniu? 

Un nume de domeniu este adresa dvs. de site pe care utilizatorii o introduc în browser pentru a vă vizita site-ul. De exemplu, corlorossi.com. 

Mai simplu, dacă vrem să ne gândim la site-ul dvs. ca la o casă, numele domeniului dvs. va fi adresa sa completă cu un număr de casă. De ce am trecut de la nume la numere? Întregul Internet este o rețea uriașă de calculatoare. Fiecărui computer i se atribuie un număr care se numește adresă IP și arată astfel: 00.000.00.0 

Numele de domenii pot conține litere și numere, ceea ce îi ajută pe proprietarii de afaceri să creeze nume de marcă pentru adresa site-ului lor web. Ceea ce, evident, necesită înregistrarea domeniului datorită celor de mai sus. 

Cartușele de imprimantă HP

Cartușele de imprimantă HP

Cartușele de imprimantă HP nu sunt ieftine. De fapt, acestea sunt printre cele mai scumpe consumabile din majoritatea birourilor și caselor. Vestea bună este că există mai multe modalități testate și dovedite care vă pot ajuta să profitați la maximum de cartușele de imprimantă.

Din aceeasi categorie:

You May Also Like

More From Author